vrijdag 18 september 2015

Wij gaan STRAPPEN, wij gaan STRAPPEN!



Vandaag zijn we de dag eens anders begonnen want het was STRAPDAG. Iedereen verzamelde op de parking van Bosdel en al 'STRAPPEND' gingen we onze politiebegeleiding naar school. Het werd een leuke wandeling waar we ondertussen het straplied enkele keren gezongen hebben.







 Iedereen die mee 'gestrapt' heeft kreeg een leuke strapdagarmband mee naar huis!
Terug op school gingen we allemaal terug naar onze klas. Wij hebben toen Karrewiet gekeken want op vrijdag is het actuaronde. Het was een beetje een moeilijke aflevering maar we hebben onthouden dat we allemaal graag eens in een kasteel willen wonen :)


Na het eetmoment en de kleine speeltijd was Anouk ook in onze klas. Bij Kristie knutselden we een 'octopuspaal'. En verder werd een fijn in de hoekjes gespeeld.

Maar lang konden we niet werken want om 11u40 moesten we gaan turnen met Anouk.








Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten mochten wij op het fietsparcours. Er stond een parcours op de speelplaats met echte verkeerslichten en verkeersborden en kegels waar we rond en tussen moesten fietsen. Dat was super leuk!






























Om 14u00 was ons fietsmoment voorbij want dan mocht de andere klas komen fietsen. Wij zijn dan terug naar de klas gegaan om verder te knutselen zodat iedereen een octopuspaal mee naar huis kon nemen.



Tijdens de afsluitronde las Kristie nog een boekje van Rikki voor en toen was het tijd om naar huis te gaan. Het was een leuke dag vandaag!

Fijn weekend allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten