woensdag 2 september 2015

foto's en naamkaartjes

We begonnen ook vandaag met een praatronde zodat we alles goed leren kennen. De taakjes die we gisteren gekozen hebben, blijven een volledige week. Elke maandag kiezen we nieuwe taakjes. We hadden het in de praatronde over een 'dagboek', wat daarin staat is 'geheim' en geheim wil zeggen dat 'je het niet mag doorvertellen'. Een interessant onderwerp vanmorgen :)


Na de ronde was het vrije werktijd en kozen we allemaal een hoekje om in te spelen. Ondertussen heeft Kristie de foto's aan de deur gehangen, ook op de schuifjes en aan onze kapstokjes. Nu heeft iedereen zijn/haar plaatsje.









Het was woensdag en dus fruitdag. Niet iedereen had fruit bij vandaag. Omdat Tuttifrutti pas begint in oktober moeten de kinderen tot dan op woensdag nog zelf fruit meebrengen, niet vergeten!

Na de kleine speeltijd buiten hebben we in de klas onze naamkaartjes gestempeld. Voor sommigen ging het al heel goed om de letters van hun naam te zoeken, bij anderen was het nog even zoeken. Maar dat komt binnenkort helemaal in orde! Deze naamkaartjes komen in onze schuifjes en dan kunnen we die gebruiken als we onze naam ergens moeten opschrijven.


















Als snel was het opruimtijd en tijd om naar huis te gaan.

Dank je wel aan iedereen die de briefjes al ingevuld heeft meegegeven!!!

Vergeet morgen de infoavond van onze klas niet, om 18u30 in onze klas.

Tot morgen!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten