donderdag 10 september 2015

Dit is de hand van .... en een vakantieronde




Arke had vakantieronde en hij had een stick meegebracht met foto's erop. Hij vertelde dat hij turnen gedaan had tijdens de zomervakantie, hij was naar de motorcross gaan kijken, hij had samen met zijn mama en zijn zusje putten gevuld met zand en ze hadden ook zelf een zwembad gemaakt! Hij vond het een hele leuke zomervakantie en wij vonden het een leuke vakantieronde :) Goed gedaan Arke!
Er hadden ook al enkele kinderen spullen meegebracht voor de vluchtelingen! HEEL ERG BEDANKT! Nog tot maandag kan je spullen brengen op onze school!







Na de ronde was het vrije werktijd en mochten we in de hoekjes spelen. Vooral de jongens wilden vandaag in de poppenhoek spelen :) Leuk hé!














Na het eetmoment en de kleine speeltijd hebben we onze handjes gedrukt. We moesten elke vinger een andere kleur geven en dan een afdruk maken. Het voelde wat koud aan en bij sommige kleuters kriebelde het heel erg :)
























Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten kwamen we terug in de kring. Daar hebben we de cijfers tot  even geoefend. We stempelden ze samen op een juiste rij. Daarna hebben we in groepjes met de klei gespeeld , met de magneten, met enkele spelletjes en de cijfers van 1 tot 5 gestempeld boven de vingers van onze gedrukte hand.






























Alle mooie werkjes hangen op onze grijze muur van onze klas, kom zeker maar eens kijken!




Niet vergeten dat het morgen geen school is voor de kinderen, wel voor de leerkrachten.

Maandag mag iedereen een voorwerp van zichzelf meebrengen!

Fijn weekend alvast voor iedereen!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten