dinsdag 15 september 2015

patronen van sport en patronen in de hoeken

Enes mocht een boekje meebrengen voor de boekenronde vandaag. Het werd een boekje over Bram en Bruno waar we moesten raden wat er achter de flapjes zat. Iedereen deed heel goed mee. Dank je wel voor je leuke boekje Enes.
Na de ronde heeft Enes nog iets in het praatrondeboek getekende over zijn boekje.





Na een toonmomentje in de kring was het vrije werktijd en kozen we zelf het hoekje waar we wilden spelen.












Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten was Anouk ook in onze klas. Zij werkte verder met 'Dit ben ik!' met sommige kleuters terwijl je bij Kristie patronen moest zoeken van verschillende sporten.

















Als snel was het tijd om te gaan turnen met Anouk.

Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten hebben we klasraad gehouden. We spraken af dat we niet achter het tuinhuis mogen komen en dat we graag een stille hoek willen in de klas. Misschien werken met koptelefoontjes? Heeft er iemand misschien nog eentje thuis liggen dat we mogen lenen?


Na de klasraad mochten we kiezen uit de hoekjes die open waren maar overal moesten we iets met patronen doen. We deden allemaal heel goed mee.

















Tijdens de afsluitronde wilden Lorena, Gloria en Ellie graag een dansje doen voor ons. En dat werkte aanstekelijk want hierna hebben nog 2 groepjes een dansje gedaan voor de klas. Een hele leuke afsluiter van de dag vandaag!





Alle kinderen hebben 2 briefjes mee vandaag. Eentje over de STRAPDAG van VRIJDAG en eentje over enkele afspraken/activiteiten van deze week.
Morgen mogen de kinderen in sportkleren naar school komen en mogen ze hun sport voorstellen aan de groep.


En even een antwoordje op een vraag in onze klasagenda :)


Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten