woensdag 9 september 2015

Feest in de klas



We hadden feest in de klas vandaag. Resul was in augustus jarig geweest maar hij had nog een feestje in de klas tegoed. Samen met zijn mama heeft hij de eerste verjaardagsronde gedaan en dat hadden ze samen heel goed gedaan. Hij liet een voetafdruk en een handafdruk zien van toen hij pas geboren was, hij vertelde hoe groot hij was en dat hij een armbandjes aan moest doen in het ziekenhuis.Hij liet ook foto's zien van hem als baby en als 1 jarige. Heel fijn! Dank je wel voor deze leuke eerste verjaardagsronde.





















Na de ronde hebben we allemaal een mooie tekening gemaakt voor Resul en ondertussen heeft Kristie zijn kroon gemaakt. Die moest in het blauw zijn :)













Tijdens het fruitmoment trakteerde Resul met hele mooie en vooral lekkere fruitkommetjes. Dat was super lekker!









Na de speeltijd hebben we nog even in de hoekjes gespeeld maar als snel was het opruimtijd en gingen we allemaal in de afsluitronde zitten. Resul had nog een klascadeautje bij. Het zijn hele leuke sjablonen om tekeningen en letters mee te maken. DANK JE WEL!
Resul mocht daarna nog eens grabbelen in de grabbeldoos van Kristie.









Als afsluitmoment las Kristie de vrije teksten voor die al in de verhalendoos zaten. En dat waren er al een heleboel! Heel er fijn gedaan allemaal!



Morgen mag Arke iets meebrengen voor de vakantieronde.


Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten