woensdag 16 september 2015

Mijn sport is top!

Vandaag mocht iedereen in zijn sportkleren naar school komen. Omdat het week van de sportclubs is mochten we allemaal onze sport komen voorstellen;
Samen met de klas van Nath gingen we naar de speelzaal en mochten we beurt om beurt onze sport voorstellen. We zagen voetballers, ballerina's, een maythaibokser, zwemmers, lopers, turnsters en een fietser voorbij komen. Een hele dikke duim voor alle sporters van onze school!

































Na deze sportronde gingen we terug in de klas. We konden in de creahoek een bal knutselen. We moesten goed knippen en meten om alle stukjes in de bal te laten passen. Verder speelden we in de hoekjes maar er werden ook enkele leuke vrije teksten geschreven.














Op woensdag is het FRUITDAG en we moeten nog steeds fruit meebrengen tot in OKTOBER TUTTI FRUTTTI begint. Kunnen jullie je kleuter a.u.b. een stuk fruit meegeven op woensdag i.p.v. koekjes? Dank je wel!


Na het eetmoment en de kleine speeltijd hebben we verder gewerkt in de hoekjes.







Tijdens de afsluitronde opende Kristie de verhalendoos en las ze de vrije teksten voor die erin zaten. Heel leuk van de kleuters die dit gedaan hebben!


Er hangt ook een oproep op ons prikbord voor hulp tijdens het techniek atelier. We kan komen helpen kan zich hiervoor inschrijven.


Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten