donderdag 26 maart 2015

paasmandjes-actie

Ynse mocht vandaag voor de muziekronde en het werd een hele leuke cd van Nette en Korneel.
Het liedjes waar we naar luisterden ging over eieren. Het was een heel leuk liedje! Dank je wel voor deze leuke cd Ynse!




 Ynse tekende ook nog iets van haar liedje in het praatrondeboek.


Na de ronde hielden we een kort toonmoment en daarna hadden we vrije werktijd.







Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten zijn we begonnen aan onze paasmandjes. We gingen kippen maken maar niet zomaar kippen natuurlijk :) Vrolijke paaskippen :)

Voormiddag werd er geknipt, geplakt en gemeten. Tot alle eerste ontwerpen af waren. Uiteraard hebben we ondertussen ook nog in de hoekjes gespeeld.















Als afsluitmoment van de voormiddag las Kristie een leuke Paasverhaal voor.



Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten zijn we begonnen met het drukken van de staart en de pluimen van onze kip. Met onze handen maakten we mooie veren. Morgen worden ze aan de kip gemaakt en gaan we nog wat drukken met aardappelen!
En dan is het klaar! Hopelijk klaar om gevuld te worden!!!

























Volgende week donderdag hebben de kleuters een paasontbijt en komt de paashaas ook langs. Morgen krijgt elke kleuter een briefje mee met daarop de ingrediƫnten die ze moeten meebrengen voor het ontbijt. Op deze manier kunnen we alle kosten delen. We zijn ook nog op zoek naar hulp voor woensdagvoormiddag om de tafels te dekken en op donderdagvoormiddag (9u00-11u00) om te helpen met opdienen en afruimen. Er hangt morgen een lijst op het wit bord om je in te schrijven. We zoeken minstens 4 personen per klas om te helpen. Hopelijk kunnen we op jullie hulp rekenen.

Morgen is het om 15u00 ook nog forum en deze keer zijn het de leerlingen van de eerste graad die ons gaan verrassen.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten