donderdag 19 maart 2015

laatste keer zwemmen

Voor de muziekronde moest niemand muziek meebrengen vandaag want we luisterden naar een liedje van Kapitein Winokio, een haas van chocola. Het was een vrolijk liedje over Pasen.




Na de muziekronde hielden we een toonmoment met goed en minder goed nieuws. Vooral het feit dat K3 ging stoppen was toch een punt van gesprek met droevige gevoelens voor sommige kleuters.



Na de ronde hadden we vrije werktijd en mochten we in de hoekjes spelen. Kristie stak ondertussen de nieuwe brieven in onze lettermap en we kregen ook de kaarten van de kinderfuif mee naar huis.







Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten was het rode werktijd. We moesten allemaal ons contract afmaken omdat we morgen niet in de klas zijn wegens de dag van de kleuter.

We werkten in ons contract, deden de spelletjes die we moesten doen en schreven vrije teksten. De voormiddag was voorbij voor we het wisten.








Na de boterhammen konden we niet gaan spelen want we moesten vertrekken om te gaan zwemmen. de bus stond klaar om ons de laatste keer dit schooljaar naar het zwembad te brengen.
We hebben fijn kunnen spelen in het zwembad en waren allemaal heel moe toen we terug naar huis reden.

Morgen is de dag van de kleuter. We vinden het allemaal heel erg spannend. We moeten geen boterhammen meebrengen voor morgenmiddag, enkel iets voor de kleine speeltijd en pantoffels moeten we morgen ook niet aandoen. Enkel onze mooiste outfits :)

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten