maandag 2 maart 2015

Feest in de klas

We zijn onze week heel goed begonnen! Jasmijn was jarig vandaag! Ze is 6 jaar geworden en dat moeten we natuurlijk vieren :)


Maar eerst zijn we begonnen met de praatronde. Omdat het Jasmijn haar verjaardag was mocht Jasmijn de kapitein zijn voor deze week. Lucas zorgt voor het weer, Steven Paul zorgt voor de kalender, Emre zorgt voor het licht en Ata is onze tijdsbewaker. Yannina gaat ook voor de rode bol van de kalender zorgen deze week.


Na de ronde was het vrije werktijd en mochten we in de hoekjes spelen. Ondertussen maakte Kristie een kroon voor Jasmijn en versierede ze de klas met slingers en vlagjes.







Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten zijn we begonnen met het tekenen van Jasmijn. Iedereen deed heel goed zijn best en we maakten er een mooi boekje van.







 Jens had plantjes meegebracht voor ons moestuintje. Heel erg leuk! Dank je wel Jens! Jade en Emani hebben de plantjes gezaaid en Ynse en Karell zorgden voor het water. Teamwork!



Als afsluitmoment mocht Jasmijn een boekje kiezen dat Kristie ging voorlezen. Het werd een boekje ven een ballerina en veel roze, helemaal iets voor onze Jasmijn!
We hangen vanaf nu ook de druktechniek van de maand op in onze klas. Elke maand gaat er 1 kleuter van onze klas tijdens de middagpauze een druktechniek leren bij Anouk en Marjan. Deze komt dan in de kijker in de klas. De kleuters die het gevolgd heeft kan dan de uitleg geven aan de andere kleuters. Deze kaar was dat Jade.

Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten hebben we in de kring samen naar de tekeningen van Jasmijn gekeken.


Nadien hebben we even 'kwis't' gespeeld tot de mama en papa van Jasmijn er waren.
Toen konden we genieten van haar verjaardagsronde. Ze hadden foto's bij, haar geboortekaartje, de doopsuiker en zelfs filmpjes van toen Jasmijn klein was. Het werd een hele leuke verjaardagsronde. Goed gedaan Jasmijn en mama en papa :)









Na de verjaardagsronde mochten we naar de lange tafel gaan in de zaal want we mochten proeven van heerlijke smoothies van banaan en aardbeien.







Dank je wel Jasmijn, Erica en Johny voor deze lekkere traktatie!

We konden ook nog even spelen in de hoekjes voor we naar huis gingen!






Er zitten een aantal briefjes in de boekentas om in te vullen. Niet vergeten te kijken dus!
Vergeten jullie het geld van de foto's ook niet of anders de foto's zelf?

Lander mag een boekje meebrengen voor de boekenronde morgen.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten