dinsdag 24 maart 2015

Jarige Emani

Het laatste feestje van de maand maart was voor onze Emani, ze is vandaag 6 jaar geworden! En dat hebben we natuurlijk gevierd.


Maar eerst was het boekenronde. Omdat Jasmijn ziek was heeft Jade voor een alternatief verhaal gezorgd en dan nog wel eentje dat volledig bij onze letter p past : Pinokkio!
Jade tekende ook iets over het verhaal in ons praatrondeboek en ze schreef er zelfs het woord Pinokkio bij. Knap hé!





Na de ronde zijn we in de hoekjes gaan spelen. De kleuters wilden de deur open laten want er kwamen heerlijke geuren uit de keuken van de activiteit van de tweede graad ;)





 Dit zijn de nieuwe contractjes van deze week.

Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten zijn we begonnen met tekeningen te maken voor onze jarige meid Iedereen tekende Emani en Kristie maakte er een boekje van. En natuurlijk maakte ze ook een kroon :)















Na de boterhammentijd en de grote speeltijd buiten kwamen de mama van Emani en haar bommi mee in de kring zitten. Het was tijd voor de verjaardagsronde van Emani. Vol enthousiasme vertelde ze over haar geboorte en liet ze ons een heleboel foot's zien van toen ze een baby'tje was. Emani, dat heb je super goed gedaan!






Hierna mochten we aan de lange tafels gaan zitten in de zaal en daar stond een prachtige fruitmand op ons te wachten. We mochten zelf fruit snijden en onze eigen spiesjes maken. Super leuk en vooral super gezond :)





















Terug in de klas hebben we nog gezongen voor Emani en bekeken we alle tekeningen uit haar boekje.




Emani, Dana en bommi, DANK JE WEL voor deze lekkere, gezonde en vooral leuke activiteit! Maak er nog een leuk feestje van vandaag!

Jasmijn bracht ook nog een leuk klascadeau mee : een sjoelbak voor in de klas! Heel tof! Dank je wel Jasmijn!




Morgen mag Mika voor een spelletje zorgen voor de spelletjesronde. Benieuwd wat dat gaat zijn :)

Ik ben vergeten de briefjes uit te delen vandaag maar als jullie een proper tetrablik hebben mogen jullie dit tegen donderdag meegeven. Ik heb er zelf al 10 in de klas. We hebben er dus nog 8 nodig. Het maakt niet uit van wat het was, we hebben het nodig voor onze paasmandjes.



Alvast bedankt!

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten