woensdag 18 maart 2015

familieronde door Karell

Onze derde verrassingsronde stond gepland voor vandaag. Karell was aan de beurt en zij had vorige week 'familieronde' gegooid. Ze vertelde over haar familie en ze had een stamboom gemaakt van haar grootouders, ouders, tantes en nonkels en nichtjes en neefjes. Ze liet foto's zien van iedereen en vertelde ook dat ze met de familie van haar papa Frans spreekt. We hadden ook een gesprekje over achternamen en merkten op dat we allemaal de achternaam van onze papa hadden.
Karell, je hebt dat super goed gedaan! Dank je wel voor deze leuke en leerrijke ronde!









Mika was aan de beurt om met de dobbelsteen te gooien en hij gooide geel, dat is spelletjesronde. Hij mag dus volgende week woensdag zijn lievelingsspel meebrengen en dit komen uitleggen. We kijken er alweer naar uit :)




Na de ronde zijn een groepje kleuters met Anouk meegegaan en in de klas hebben de kleuters die nog niet gespiegeld hadden dat samen met Kristie gedaan. De andere kleuters speelden in de hoekjes.













Na het eetmoment (wortelen vandaag) en de kleine speeltijd buiten hebben we hieraan verder gewerkt.



Daarna hebben Ynse en Emani de plantjes die we nog hadden van ons moestuintjes, gezaaid. Er komt meer en meer leven in ons moestuintje!








Tijdens het afsluitmoment las Kristie de verhalen voor die in de verhalendoos zaten. Er zaten hele leuke verhalen tussen.



Morgen gaan we voor de laatste keer zwemmen. Vergeet dus je zwemgerief niet. Wie nog mee kan gaan zwemmen is welkom want er staan nog maar 2 namen op de begeleidingslijst.


Tot morgen allemaal!

Kristie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten