maandag 9 maart 2015

de letter E



We zijn vandaag begonnen met een nieuwe letter, de letter E. Maar eerst hebben we nieuwe taakjes gekozen en deze week zal Emani voor het weer zorgen, Jade voor het licht, Kaat voor de kalender, Lucas voor de rode bol, Lander voor de tijd en Thieme was de kapitein.
Er waren deze week niet zoveel kleuters die iets hadden meegebracht dat begint met de letter E. Maar na de ronde hebben we samen nog wat woordjes gezocht die beginnen met de letter E, Kristie heeft er nadien foto's van gezocht en ze ook in de letterkast gehangen.

 een Ei
 Elza
 Emani
 nog een Ei
 Nog een Ei maar nu een gekleurd Ei :)
een  Elastiek
een Eenhoorn
 De letter E/stempel E
 een Elzakleedje
 Emre


Nadien was het vrije werktijd.






Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hebben we getekend in ons letterboek.  Er zitten weer een heleboel leuke tekeningen in. Kijk maar mee!














 Ons moestuintje begint al wat groener te worden :)

Tijdens het afsluitmoment in de voormiddag las Kristie het boekje van Lander voor.


Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten hebben we onze nieuwe contracten overlopen. Er staan weer leuke dingen in. De kleuters die nog niet geknutseld hadden bij Laura voor Emani haar broertje mochten dat eerst gaan doen. De andere kleuters hadden rode werktijd. Van 13u50 tot 14u15 moesten we in ons contract werken. Wie nadien in een rustig hoekje wilde spelen mocht dit, wie nog verder wilde werken mocht dit natuurlijk ook.




















Het knutselwerk, een ooievaars-taart, is klaar. Laura, DANK JE WEL omdat samen met ons te komen doen!



Tijdens het afsluitmoment deze namiddag hebben we allemaal een briefje voor het vrij podium gekregen. Wie op vrijdag 3 april iets wil komen doen op ons vrij podium kan zich hiermee inschrijven en dit terug aan Kristie geven. Spannend!!


Ik heb nog niet van iedereen het fotogeld binnen, kunnen jullie dit A.U.B. zo snel mogelijk in orde maken? 

Jade mag een boekje meebrengen voor de boekenronde morgen.

Tot morgen allemaal,
.
Kristie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten