vrijdag 27 maart 2015

drukken met aardappelen



Tijdens de actuaronde keken we naar Karrewiet en daarin ging het  over het vliegtuigongeluk. Er waren een aantel kinderen die hiervan al gehoord hadden en toch wel wat vragen hadden hierover. We zagen ook dat er nu veel teken zijn en zochten na de actuaronde op hoe je het best een teek moet verwijderen.



Na de ronde was het vrije werktijd maar we zijn met een aantal kleuters wel al begonnen aan het drukken met aardappelen. We hebben de hengel van ons paasmandje gedrukt. Het was heel leuk om te doen.

Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hebben we hieraan verder gedaan. Tot het tijd was om te gaan turnen met Anouk.
























Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten was het rode werktijd en werkten we ons contract af als dat nog niet klaar was. Daarna hadden we de film van kabouter Plop en het Paasei gekeken. 








I.p.v. afsluitronde te houden in de klas was het forum in de speelzaal . De kinderen van het eerste leerjaar hebben alle letters geleerd en hadden daar een heel leuk liedje over dat ze gezongen hebben. We zongen ook samen voor alle jarigen van de maand maart.






Alle kleuters hebben een briefje in de boekentas over het paasontbijt van volgende week donderdag. Elke kleuter moet iets anders meebrengen en op het briefje staat wat ze moeten meebrengen. Graag alle ingrediënten in de keuken leggen op woensdag!




Fijn weekend allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten