dinsdag 17 maart 2015

een feest in de klas

Wat een superleuke dag was het vandaag!

De dag begon al met een cadeau voor Kristie van ons allemaal!

Dank je wel lieve ouders en kindjes voor het hele leuke cadeau en ook voor al die mooie tekeningen. Mijn dag kon al niet beter beginnen!


Na dit leuk begin hebben we gekeken naar Yana haar boek. Ze had een meisjesboek bij en ze wou graag dat Kristie 'De kleine zeemeermin' voorlas. Het werd een leuk verhaaltje. Na de boekenronde heeft Yana er ook nog over getekend in het praatrondeboek.





Tijdens de vrije werktijd werd er fijn samen gespeeld in de klas.







Na het eetmoment en de kleine speeltijd met veel zon hebben we onze nieuwe contracten overlopen. Er zitten 2 spelletjes in en een vrije teksten. We spraken een uur af tot wanneer we moesten werken en ineens werd het heel rustig in de klas, zo hard werd er nagedacht en gewerkt :)












Als afsluitmoment van de voormiddag las Kristie nog een nieuw 'Elmer -'voor. En daarna was het tijd om te gaan turnen met Anouk.

Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten hadden we feest. Kristie had voor ons allemaal cupcakes meegebracht die we zelf mochten versieren. Dat vonden we natuurlijk super leuk!






Toen iedereen hiermee klaar was zijn we buiten in de zandbak gaan spelen. We hadden al eens gevraagd om eens met onze klas alleen te mogen gaan spelen in de zandbak en vandaag was er het ideale weer voor.









Terug in de klas mochten we allemaal nog een klein cadeautje kiezen van Kristie.

Het werd een hele leuke dag vandaag!

Geniet nog van de zon, ik ga dat ook doen!

Tot morgen allemaal!

Kristie

1 opmerking: