donderdag 6 september 2012

een verjaardagskalender

We zijn de dag begonnen met een uurtje turnen. Elke donderdag beginnen we hiermee dus dan mogen we direct naar Juf Britt gaan. We hebben de afspraak gemaakt om, als we op school aankomen, onze boekentasjes aan de klas te gaan zetten en dan als het belt gaan we allemaal naar Juf Britt. Zo verliezen we geen tijd en kunnen we direct gaan turnen.
Op dinsdag turnen we ook, maar dan vlak voor de speeltijd. Denken jullie nog even om de kinderen die dagen zeker gemakkelijke kleding aan te doen?

Nadien hebben we hard gewerkt in de klas. De afspraak was dat op vrijdag de verjaardagskalender af moest zijn maar die is vandaag al af! Goed he! Kristie heeft hem al opgehangen in de klas. Het ziet er heel mooi uit!




















 
 
Er hebben ook weer 3 kleuters mooie schelpen meegebracht! Tof!



We hebben de dag afgesloten met een verhaaltje van Amelia. Ze had een boekje meegebracht en vroeg of ik het wilde voorlezen. Het ging over het 'containerpark'. Al gauw hadden we hierover een gesprekje. Er waren verschillende kinderen die daar al eens geweest waren en die konden vertellen wat ze daar allemaal gezien hebben. Dank je wel voor dit boekje Amelia!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten