woensdag 12 september 2012

iedereen in sportoutfit

We mochten vandaag allemaal in sportoutfit naar school komen. Het was heel leuk om iedereen zo te zien aankomen op school. We zijn allemaal samen gekomen in de speelzaal en daar hebben we gelijk aan ochtendgymnastiek gedaan. Dat was heel leuk. Nadien zijn we in een kring gaan zitten en mocht iedereen zichzelf voorstellen en vertellen welke sport hij doet. Voetbal, dansen, turnen, paardrijden, fietsen,... we hebben van alles gehoord!




















Nadien was het fruittijd. Mama's en papa's, denken jullie eraan dat we op woensdag fruit eten op school. Geef je kleuter zeker een stuk fruit mee die dag.

Na de speeltijd hebben we eerst de foto-ronde gedaan in de kring. Liam mocht een foto meebrengen en dat was er eentje met Alpaca's op! Hij vertelde welke dieren dit zijn en dat die zelfs konden spugen! Bedankt Liam, we hebben allemaal iets bijgeleerd vandaag!

Nadien hebben we allemaal opvoedende spelletjes gedaan in de klas. Zo leren we alle spelletjes kennen die in de kast liggen en kunnen we ze zelfstandig spelen.







Morgen is het lievelingsmuziek-ronde en Romeo heeft het kaartje mee naar huis. Benieuw op welke muziek we gaan kunnen dansen morgen!

 
We hebben de dag afgesloten met het verhaal van Peter Pan. Het is een lang verhaal, dus morgen gaan we er verder in lezen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten