vrijdag 7 september 2012

Onze eerste jarige

Vandaag vierden we de verjaardag van Emily! Emily werd 4 jaar!
Maar eerst zijn we de dag begonnen met de actua-ronde. Voor sommige keuters was dat toch wel nieuw en ze vroegen zich af wat we dan gingen doen. We hebben allemaal samen Karrewiet gekeken, dat is het jeugdjournaal dat op Ketnet komt. Daarna zijn we terug in de ronde gaan zitten en hebben we besproken wat we allemaal gezien hebben.



Na de speeltijd hebben we allemaal een tekening gemaakt voor Emily. En ondertussen werd er natuurlijk ook druk gespeeld in de hoeken.























Namiddag stond het feest van Emily op het programma. Emily had 2 taarten en een chocoladecake meegebracht en lekkere fruitsap.  Eerst hebben we ons allemaal verkleed want dat had Emily gekozen. Nadat we gezongen hebben voor haar mocht ze de kaarsjes uitblazen. En toen was het smullen! De taart was super lekker! Bedankt Emily!!!
Als afsluiting hebben we ook nog even in de zandbak gespeeld.







Onze eerste schoolkrant staat ook op de website! We gaan dit jaar geen schoolkrantjes meer afdrukken, dit om papier te besparen. Daarom zetten we de schookrant op de website maar hij hangt ook in het groot op het wit bord in de speelzaal. Kom er dus zeker even naar kijken op vrijdag!
Tot maandag allemaal! Fijn weekend!

1 opmerking:

  1. Heel mooie foto's van de kids die steeds leuke activiteiten doen;)Gelukkige verjaardag Emily!!!

    BeantwoordenVerwijderen