vrijdag 30 september 2016

onze eerste woordspin

Zoals we al wisten was Kristie vandaag naar het UCCL met de stagiaire Rebecca en was Anne in de klas vanmorgen. Samen met haar hebben we fijn in de hoekjes gespeeld.

Toen we onze boterhammen gingen eten was Kristie terug.

Na de grote speeltijd hebben we samen met de klas onze eerste woordspin gemaakt. Omdat het volgende week Werelddierendag is gaan we een hele week werken rond dieren maar we mochten vandaag zelf beslissen wat we willen doen. Iedereen mocht een dier zeggen wat hij leuk vond en daaraan mochten we zelf activiteiten, onderzoekjes, ... koppelen. Het gaat een hele leuke week worden precies :) We zouden ons ook graag willen schminken in een diertjes en volgens een aantal kleuters kunnen sommige mama's dat heel goed. Zijn er vrijwilligers die vrijdagnamiddag ons dierenproject leuk willen komen afsluiten en ons willen schminken? Laat het dan zeker weten!


We hebben ook samen het gezelschapsspel 'tik tak boem' gespeeld dat we van Loris gekregen hadden als klascadeau. Het was heel spannend en ook heel grappig :)



Daarna hebben we nog eventjes in de hoekjes gespeeld.








Om 15u00 was er ons eerste forum. De leerlingen van de derde graad hadden allerlei dingen voorbereid voor ons. Omdat het vorige week 'dag van de talen' was hadden ze een liedje in het Hongaars, een liedje in het Pools en conversaties in het Frans geoefend voor ons. Super gedaan!
We hebben ook nog gezongen voor de jarigen van de maand september.






Fijn weekend allemaal en tot maandag bij de start van ons dierenproject!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten