woensdag 7 september 2016

een jarige, schelpen en een vriendschapsboom



De eerste woensdag van dit schooljaar zot er alweer op. En het was een leuke dag!
Kailey mocht beginnen met de vakantieronde. Ze was met haar mama en papa naar de Efteling geweest. Ze bracht ook schelpjes mee die ze samen met haar mama op het strand gevonden had. De schelpjes waren heel mooi! Sommige kleuters vertelden dat je in de schelpen de zee kon horen. Dat moesten we natuurlijk eens uittesten. Het lukte toch niet zo heel goed. Maar Kristie had nog grotere schelpen in de klas en daar hoorden we precies toch wel de zee in :) Dank je wel voor deze leuke vakantieronde Kailey!












Daarna hebben we de tijd genomen om naar onze jarige te kijken. Lauren werd vandaag 5 jaar en dat gingen we vandaag al voor een stukje vieren. Vrijdagnamiddag volgt er nog een feestje samen met haar mama in de klas. We hebben vandaag allemaal een mooie tekening gemaakt voor Lauren en Kristie maakte voor haar een kroon in de kleuren die Lauren wilde. De vlagjes werden opgehangen en de muziek stond aan. Het was echt feest in de klas vandaag! Nog een dikke proficiat lieve Lauren!


We speelden ook in de hoekjes vandaag.



















Tijdens de afsluitronde hebben we alle tekeningen bekeken en gezongen voor Lauren.


Kristie had ook een tekening van een boom bij. Dat was de vriendschapsboom van de klas. Als je een vriendje van de klas wilde zijn mocht je je vingerafdruk op de boom zetten. Gelukkig staan alle afdrukken erop :)
























Morgen mag Aurelio zorgen voor de muziekronde.
Vergeten jullie niet dat het op woensdag fruitdag is en we dan enkel fruit meebrengen. Koekjes laten we thuis deze dag!

Amuseer jullie namiddag!

Tot morgen. Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten