maandag 26 september 2016

mijn gezicht


We hadden vandaag veel te vertellen tijdens de praatronde. Talle was onze kapitein, Noor is de tijdsbewaker, Lana zorgt voor het licht, Merel zorgt dat de rode bol op de juiste plaats staan gedurende de dag, Alexy doet de kalender en Jaiden is onze weerman deze week.


Na de ronde hebben we een koekje/fruit gegeten en daarna was het turntijd.

Na de kleine speeltijd buiten kwamen we terug in de kring en liet Kristie zien wat we vandaag gingen doen en wat er voor nieuwe dingen in de hoekjes lagen. daarna konden we allemaal aan de slag. We moesten alle onderdelen van ons gezicht op de juist plaats plakken.





















Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten hebben we een onderzoek gedaan. We wilden weten wat er allemaal aan ons lichaam zit. We luisterden naar een liedje : Dit is mijn lijf en kwamen nadien terug in de kring. Sean tekende alle onderdelen van ons lichaam die we gehoord hadden in het liedje. Nu kunnen we daar rekening mee houden als we gaan tekenen.




En toen was het bakjestijd. We kozen allemaal een voorwerp uit een bakje waarmee we wilde spelen. We hebben ook eens gewisseld vandaag.





















Tijdens de afsluitronde las Kristie voor uit het boekje dat we van Talle gekregen hadden als klascadeau.



Morgen mag Suzanne een boekje meebrengen voor de boekenronde.

Heeft er iemand misschien het vriendenboekje van Merel nog thuis liggen? Ze heeft het aan iemand meegegeven maar weet niet meer aan wie!

Hopelijk zien we mekaar straks op de oudervergadering om 19u00!

Tot straks of morgen allemaal!

Kristie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten