vrijdag 2 september 2016

knikkers en picknicken



Onze tweede dag van het schooljaar was heel leuk! De praatronde verliep heel rustig en fijn. Iedereen kon zijn zegje doen en nadien was het extra vrije werktijd omdat het allemaal zo vlot ging!










Na het eetmoment en de kleine speeltijd kwamen we terug in de kring. We hebben kennis gemaakt met Katja. Zij zal komen ondersteunen in de klas op dinsdag en op vrijdag geeft ze schrijfdans. Dat doen we in 2 groepjes. Eerst gaat de derde kleuterklas mee en blijft KO2 bij Kristie in de klas en daarna wisselen we.

Bij Kristie hebben we gedrukt met knikkers. We gaan vanaf dit schooljaar werken met brevetten maar eerst moesten we nog iets maken waar we onze brevetten op kunnen plakken. Met knikkers en verf maakten we hele mooie cirkels. Het was heel leuk om te doen.














Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten zijn we gaan picknicken aan de Meilberg. Blijkbaar zijn ze aan De Maten aan het werken waardoor we onze plannen gewijzigd hebben. Met de hele school ( behalve de kleuters van Nath) gingen we op stap. Het was al een hele lange rij! Aangekomen hebben we fijn op de speeltuin kunnen spelen en een koekje of fruit gegeten.
DANK JE WEL AAN IEDEREEN DIE IS MEE GESTAPT!


























We hebben zelfs een onderzoekje mee naar de klas gebracht. Bryce zag allemaal hopen aarde liggen in het gras en hij wilde weten hoe die daar komen. Dat vraagt natuurlijk om een onderzoek! Maandag plannen we dit zeker in!




Er zitten 2 briefjes in de boekentas. Eentje zouden jullie moeten invullen en me zo snel mogelijk terug bezorgen. Het andere is voor een activiteit van maandag.



Geniet allemaal van jullie weekend! Er zullen wel wat kindjes moe zijn van het stappen ;)

Tot maandag!
Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten