vrijdag 16 september 2016

strappen en de letters van mijn naam



We zijn vandaag de dag heel anders gestart dan anders. We kwamen namelijk met de hele school al 'strappend' naar school. We vertrokken onder politiebegeleiding vanuit Bosdel tot aan de school. Onderweg hoorde we de muziek van de octopus :) Het was een hele lange rij strappende movertjes vandaag :) Dank je wel aan alle (groot)ouders die mee zijn komen strappen!






























Terug op school hebben we eerst iets gegeten en gedronken want dat konden we wel gebruiken. Daarna konden we eventjes in de hoekjes spelen.














Na de kleine speeltijd is de derde kleuterklas meegegaan met Katja om schrijfdans te doen. Met de tweede kleuterklas zijn we dan begonnen met het zoeken naar de letters van onze naam. Dat was toch niet heel gemakkelijk hoor! Na een uurtje hebben we gewisseld en mocht de tweede kleuterklas schrijfdans gaan doen en de derde kleuterklas de letters van hun naam zoeken. Maar we waren zo goed aan het werken dat we de tijd helemaal uit het oog verloren hadden ! Ineens was het al middag en nog niet iedereen was klaar! Dan maar namiddag verder doen! Maar eerst boterhammen eten en gaan buiten spelen.

























Namiddag hebben deze kleuters dan verder gewerkt. Ook de laatste dromenvangers werden afgewerkt. En ondertussen werd er fijn gespeeld in de verschillende hoekjes!


















Tijdens de afsluitronde las Kristie nog een verhaaltje voor van een gekke clown.


Er zijn nog een aantal briefjes die ik nog niet terug gehad heb Denken jullie hier a.u.b. even aan? Dank je wel.


Fijn weekend allemaal!
Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten