woensdag 14 september 2016

een superleuke voormiddag!


We hadden vandaag een superleuke voormiddag!

Omdat het week van de sportclubs was riepen ze alle scholen op om hun leerlingen in hun sportkleren naar school te laten komen. Niet iedereen had zijn sportkleren mee maar we konden wel allemaal goed vertellen welke sport we deden en welke kledij we daarvoor moesten aandoen. Fijn dat er zoveel kleuters uit onze klas aan sport doen!





Na de ronde hebben we eens goed naar Merel gekeken want Merel was jarig vandaag! Ze is 5 jaar geworden! En dat moesten we natuurlijk vieren! Eerst hebben we allemaal een mooie tekening gemaakt voor Merel en Kristie maakte een kroon in de kleuren die Merel mooi vond.






Daarna mochten we aan tafel gaan. De mama en papa van Merel hadden lekkere fruitsla bij. Iedereen kreeg een bord vol heerlijk fruit en een beker sap. Dank je wel Jessy en Dominique!





Na de speeltijd zijn we fijn buiten gaan zitten. Eerst mocht Merel haar verjaardagsronde doen. Ze liet ons 2 knuffels zien die ze had van haar geboorte. Als we heel stil waren konden we de muziekjes horen!


Merel had ook 3 klascadeautjes bij. We kregen letterstickers voor in de letterhoek, verf voor in de creahoek en een grote puzzel voor de puzzelhoek! Dank je wel Merel!






En toen was het moment daar waar iedereen op aan het wachten was. Merel kwam haar honden voorstellen. Merel kan samen met haar hond mooie trucjes en die liet ze ons zien. De papa van Merel vertelde heel veel over de honden en leerde ons wat je moet doen als er een onbekende hond naar je toe komt en wat je moet doen als je een hond wil aaien.
We mochten de honden ook een snoepje geven en aaien als we dat wilden. Er kwam zelf een heel kleine pupje van 7 weken op bezoek, zo ontzettend lief!







































































Merel, Jessy, Dominique en Hans, en natuurlijk de honden : DANK JE WEL voor deze leuke activiteit! We hebben ervan genoten!

En nu nog fijn buiten gaan spelen hé!

Tot morgen allemaal!

Kristie







Geen opmerkingen:

Een reactie posten