donderdag 22 september 2016

ik kan fietsen en een jarige


Het was een speciale muziekronde vandaag want we leerden een liedje : 'ik kan fietsen' van kapitein Winokio. Dat paste volledig in ons project van vandaag! Het was een leuk liedje :)


Na de ronde was het heel eventjes vrije werktijd maar we moesten al snel gaan eten om daarna te kunnen gaan turnen.

Na de kleine speeltijd buiten kwamen we terug in de kring want er was een jarige in onze klas vandaag! Talle werd vandaag 5 jaar en dat moesten we natuurlijk vieren :) We hebben allemaal een mooie tekening gemaakt voor Talle en Kristie maakte een kroon in zijn lievelingskleuren.
















Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten mocht Talle eerst zijn verjaardagsronde doen. Hij had een fotoboek bij, zijn geboortekaartje, zijn doopsuiker (of kakkebollen zoals Talle het zei :) )en we zagen een ieniemiene mutsje dat Talle op zijn hoofdje had toen hij pas geboren was maar dat nu natuurlijk niet meer past! Het was wel in dezelfde kleuren als zijn kroon :)










Talle had ook een leuke klascadeau meegebracht. We kregen lijm, stiften, kleurpotloodjes en een leuk voorleesboek! En hij mocht grabbelen in de grabbeldoos :)



We hebben allemaal uit volle borst gezongen voor Talle en daarna heeft hij iedereen getrakteerd met een lekkere cupcake!







Talle en mama en papa van Talle, dank je wel voor de leuke klascadeaus, de lekkere cupcakes en de fijne verjaardagsronde!

En toen gingen we eindelijk fietsen! Hier hadden we echt naar uitgekeken. We stonden allemaal klaar met onze fiets en we mochten elk om de beurt het parcours fietsen dat Kristie had klaar gezet. We konden een fietsbrevet verdienen vandaag dus iedereen deed echt zijn best!











































Nadien hebben we nog fijn vrij gefietst en weet je wat!!!!! Lana en Lauren kunnen nu fietsen zonder zijwieltjes!!!!!! Dikke duim meisjes!




























Tijdens de afsluitronde keken we nog de laatste keer naar AYA en mochten we ons fietsbrevet op onze cirkel gaan plakken.


Er zit nog een briefje in de boekentas i.v.m. volgende week donderdag!


Niet vergeten dat het morgen geen school is voor de kinderen! Wij hebben pedagogische studiedag! En vergeet de oudervergadering met kaas/wijn ook niet maandag om 19u00.

Fijn verlengd weekend!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten