vrijdag 13 juni 2014

mooiste herinnering en een leuke fotozoektocht

De computer startte niet op dus hebben we onze actua-ronde opgeschoven tot na de turnles. We zijn dan begonnen aan onze mooiste herinneringen. Elk jaar, op het einde van het schooljaar, maken we een tekening over iets wat wij heel erg fijn vonden dit schooljaar. Als we ons 6de leerjaar gedaan hebben krijgen we al deze tekeningen mee naar huis.

Iedereen heeft leuke tekeningen gemaakt. We zagen het zwemmen voorbij komen, maar ook het kamp, het kampvuur, rollebolle, fietsen in Genk en de sportdag. Allemaal mooie herinneringen.
















Na de turnles hebben we dus Karrewiet gekeken. Het ging vooral over de voetbal. Omdat dit in de hele school leeft en omdat onze Rode Duivels dinsdag hun eerste match spelen, hebben we besloten om op school dinsdag een echte Rode Duivelsdag te maken. Iedereen mag zich verkleden als Rode Duivel ofwel in de kleuren rood, geel of zwart naar school komen. Onze bel veranderen we die dag in het liedje van Stromae zodat we helemaal in de stemming zijn.

Hierna hebben we de eerste keer geoefend aan ons optreden voor de proclamatie want dat komt toch wel wat dichter bij. We hadden ook een gesprekje over naar het eerste leerjaar gaan en er zijn toch wel wat zenuwen bij de kleuters. Binnenkort gaan we ook nog eens naar de klas en gaan we eens een lesje meedoen in het eerste leerjaar.

Namiddag zijn we ook met de eerste graad op tocht geweest. We werden in 2 gemengde groepen verdeeld en moesten een fotozoektocht doen. Als we alles juist hadden konden we een schat vinden. Aan de hand van de foto's moesten we de weg zoeken naar de schat. Dat was heel erg leuk. De schat was een 'koekjesschat' en daar hebben we allemaal samen lekker van gesmuld.
Op de blog van de eerste graad vinden jullie de foto's van de groep die bij Kirsten zat.






































Een heel fijn weekend allemaal!

Tot maandag!

Kristie

3 opmerkingen: