maandag 16 juni 2014

we moeten rennen,springen,vliegen,duiken,varen opstaan en weer doorgaan!

Deze week gaan we er hard tegenaan gaan in de klas. We hebben nog een heleboel werk te doen tegen het einde van het schooljaar! Voor de ronde hebben we samen met het zesde leerjaar de foto gemaakt voor op onze uitnodiging van de proclamatie. Kristie heeft die dan gebruikt om de uitnodiging te maken en hij steekt bij iedereen in de boekentas. Zeker kijken dus en de datum noteren :)

Terug in de klas hebben we eerst praatronde gehouden met Amelia als kapitein. Dat heeft ze heel goed gedaan! Iedereen kwam mooi aan bod en er werden leuke vragen gesteld.










Na de praatronde was het even vrije werktijd in de klas. Ondertussen konden we onze naam op de uitnodigingen schrijven.


Na het fruitmoment en de speeltijd buiten was Jolien even in de klas omdat Kristie een bespreking had bij Carmen. Het was rode werktijd dus werd er flink in de contracten gewerkt. Toen Kristie terug was hebben we hoedjes gemaakt voor bij de proclamatie. Ze zijn nog niet allemaal af. Morgen moeten we dus verder werken.


Enkele kleuters kwamen samen met Nath in onze klas omdat hun radijsjes van de tuin rijp waren. Wie wilde mocht er een stukje van proeven. Er werd wel veel water gedronken nadien :)







Na de speeltijd hebben we enkele leuke speeltjes gespeeld met Jolien terwijl wij beurt om beurt bij Kristie moesten komen voor een geheimpje :)
Daarna kwam Marijke in de klas met haar piano hebben hebben we flink geoefend aan nog een andere geheimpje :) Maar alle geheimpjes komen uit op dinsdag 24 juni!





Tijdens de afsluitronde heeft Jens zijn verhaal laten zien. Hij had namelijk helemaal zelf een verhaal gemaakt met verschillende tekeningen en een echte titel. Amelia heeft voor Jens alle zinnen zelf geschreven. Hoe knap is dat wel niet!







Laura was onze opruimkampioen en Yara mag een boekje meebrengen voor de boekenronde morgen.



NIET VERGETEN: morgen spelen onze Rode Duivels en mogen we met de hele school in de kleuren van de Belgische vlag naar school komen! Ik ben reuze benieuwd om iedereen te zien :)



Tot morgen allemaal!

Kristie

2 opmerkingen: