donderdag 12 juni 2014

een feestje voor Laura

Manuel bracht een cd mee voor de cdronde. Het was geen cd die we in de klas kenden maar iets speciaals. Hij vertelde dat hij deze cd heel graag hoorde. We luisterden er samen naar en hoorde vooral veel gitaren en trommels. Manuel vertelde ons dat dat drummers waren. Sommige kleuters vonden dit leuke muziek, andere kleuters hoorden liever rustigere muziek. Maar het was fijn om eens iets anders te leren kennen! Dank je wel Manuel!

Nadien hielden we ook nog even een toonmoment want er waren veel kleuters die iets hadden meegebracht.









Na de ronde kwam Jolien in onze klas en zij heeft samen met ons aan het boekje van Laura gewerkt. Want onze Laura was maandag 6 jaar geworden en dat moesten we nog vieren in de klas. Eerst hebben we samen besproken wat Laura allemaal aan had en hoe ze eruit zag. Nadien hebben we allemaal tekeningen gemaakt voor Laura.





's Middags was het tijd voor onze wafelverkoop. Het werd een overdonderend succes. Voor 1 euro kreeg je een lekkere wafel met de Belgische vlag erop en als je wilde kreeg je nog een Belgische vlag op je wang :) We hebben nog 2 pakjes om morgen te verkopen en dan zijn we uitverkocht! Alvast bedankt aan iedereen die een wafel kocht!










Na de middagspeeltijd was het feest. De mama van Laura had de tafel mooi versierd en er stond van alles lekkers klaar. We hebben eerst gezongen voor Laura en daarna kwam ze langs met heerlijke 'verschrikkelijke ikke-cupcakes'. Wie nog wilde kon ook nog smullen van een lekkere fruitspies. Laura had ook nog een leuk klascadeau meegebracht! Dank je wel Laura en Mireille voor dit cadeau en de lekkere traktatie!

















Na al dat lekkers zijn we samen in de zandbak gaan spelen of op het picknickdeken in de schaduw. nadien hebben we nog gepicknickt op de dekens. We hebben de dag afgesloten met een boekje dat Laura mocht kiezen.

Morgennamiddag gaan we wandelen in de Maten. Voorzie dus gemakkelijke kleding en schoenen.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten