dinsdag 17 juni 2014

Rode Duivelsdag

Onze school kleurde vandaag volledig in de Belgische 3-kleur. We waren met heel veel in de kleuren zwart, geel en rood. De ene al origineler dan de andere, maar allemaal supertof! We hebben een foto gemaakt met de hele school! Je kan hem zien op onze facebookpagina.

In de klas mocht iedereen zich eens voorstellen. Laura had zelf een grote Belgische vlag op een stok bij.




















Hierna hielden we de boekenronde en Yara mocht een boekje meebrengen. Het werd een sprookjesboek en ze wou graag dat ik Assepoester voorlas. Het was toch wel een beetje een spannend verhaal! Dank je wel Yara voor je leuk boekje!

 

Na de ronde was het vrije werktijd en hebben we in de hoekjes gespeeld. Ondertussen werkte Kristie verder aan de hoedjes voor de proclamatie.

Na het eetmomenten de de speeltijd was het turntijd. Terug in de klas werkten we alles af waar we voor de speeltijd aan bezig waren.














Na de boterhammen en de middagspeeltijd zijn we naar onze schooltuin geweest en hebben we onze tomatenplanten buiten geplant. We hebben er ook verschillende stokjes bij gezocht om de plantjes recht te laten staan.







Hierna hebben we een leuke Rode Duivelsactiviteit met alle kleuters gedaan. We zijn naar het voetbalveld geweest en hebben penalty's geshot :) Andreas was onze keper en iedereen mocht eens proberen om de bal binnen te shotten. Enkele kleuters hebben goal gemaakt :)






















Na al dat 'gevoetbal' hebben we samen gepicknickt buiten.


Als afsluitronde oefenden we ons 'geheimpje' nog eens in de kring en hadden we 2 opruimkampioentjes :)


Noƫmie mag morgen een foto meebrengen voor de fotoronde.

En nu supporteren voor de Rode Duivels want ze staan op dit moment 0- 1 achter :(

Tot morgen,

Kristie

1 opmerking:

  1. We hebben toch wel gewonnen !!!! En we zijn met de super grote Belgische vlag in het centrum van Genk gaan rondtoeteren !!!

    BeantwoordenVerwijderen