maandag 2 juni 2014

De P van papa

Noor was onze kapitein vanmorgen en ze heeft dat heel goed gedaan. Ze begon voorzichtig maar iets later ging het al veel vlotter! Knap Noor!
Bijna iedereen had iets te vertellen of te tonen, daarom dat het ook iets na half10 was eer we gedaan hadden maar tijdsbewaker Jeff vond het allemaal goed :)


Na de praatronde mochten we even vrij in de hoeken spelen tot het tijd was om iets te gaan eten en om buiten te gaan spelen.






Na de speeltijd legde Kristie onze nieuwe contractjes uit en omdat het bijna Vaderdag is staan ze dan ook in het teken van papa. 'Papa, als we je wat beter bekijken de volgende dagen is het omdat we woensdag een interview over onze papa moeten doen bij Kristie. Dus geen nood hoor :)'
We zijn ook begonnen aan ons vaderdagcadeau maar daar hebben we natuurlijk niet teveel foto's of verdere informatie over :) Dat moet wachten tot zondag!











Als afsluiting van de voormiddag las Kristie nog een verhaaltje voor dat Emily gekozen had uit de bibtruck.


Noƫmie verloor haar voorste tand vanmorgen, ze is er heel erg torts op :) Op naar de tandenfee!


Na de middagspeeltijd was het rode werktijd en konden we in onze contracten werken of in de rustige hoekjes die open waren. Het was heel rustig in de klas en iedereen was flink aan het werk.
Als afsluiting hebben we naar een aflevering over geld en betalen van school-tv gekeken.








Donderdag hebben we volksspelen in onze school. Hier moeten we niets extra voor voorzien, alles is op school. Misschien wel een petje als het warm weer is want alles in buiten.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten