maandag 23 juni 2014

Een indianenfeest

We hebben vandaag echt wel veel gedaan. Er was zelfs geen tijd voor een echte praatronde. We hebben eerst in de kring de planning van deze week opgemaakt. Want er staan nogal veel activiteiten op voor deze laatste week. Even een overzichtje :
-vandaag op bezoek naar het eerste leerjaar en een indianenfeest
-morgen gaan we naar de cristal arena en is het proclamatie 's avonds
-woensdag is het atelier op school
-donderdag gaan we op schoolreis
-en vrijdag is het maar een halve dag.

Daarna hebben ween een toonmoment gehouden want er waren toch kleuters die iets wilden laten zien of iets wilden vertellen.





Ineens werd er geklopt op de deur en stond Kirsten daar. Ze kwam ons halen om mee naar de klas te gaan. De kinderen van het eerste leerjaar mochten in onze klas komen spelen en dat vonden ze heel fijn.  Als je wil zien wat we allemaal gedaan hebben, kijk dan zeker op de blog van de eerste graad. Want daar staan onze foto's op! Maar we vonden het wel heel erg fijn!

In onze klas kwamen de kinderen van het eerste leerjaar nog een spelen en dat vonden ze ook allemaal heel fijn :)















Na de speeltijd zijn we begonnen aan de tekeningen voor Alexander want we vierden vandaag zijn 'pre-verjaardagsfeestje' met een echt indianenfeest. Iedereen werkte goed door aan een mooie tekening voor Alexander.





Daarna zijn we gaan oefenen voor de proclamatie van morgen,samen met het zesde leerjaar.

Na de middag kon iedereen zijn hoofdtooi afmaken, want zonder hoofdtooi konden we niet aan een indianenfeestje beginnen. We werden in 3 groepjes verdeeld en konden met Kees-Jan (papa Alexander), Mirja( mama Alexander) of met Kristie meegaan voor een indianenproef. We moesten 3 proeven afleggen: boogschieten,een paardenrace en om ter snelst een fles vullen met water. Toen dat klaar was hebben we nog 2 spelletjes touwtrekken gespeeld!
Daarna gingen we onder de bomen zitten en smullen van heerlijk poffertjes en sapjes.
Als leuke afsluiter kreeg iedereen nog een tof indianendiploma van Alexander. Het was een fantastisch leuk indianenfeest. DANK JE WEL Kees-Jan en Mirja voor de geweldige organisatie. EN Alexander : alvast een spetterende verjaardag deze zomer XXX



























































Morgen gaan we op bezoek naar de Cristal Arena! Joepie! Allemaal met onze zelf verdiende centjes! Dat is weer iets om naar uit te kijken! Breng een gemakkelijke rugzak mee om je spullen in de stoppen en speelgoedjes mag je morgen ook thuis laten.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten