woensdag 25 juni 2014

ateliers

Gisteren hadden we onze keuze gemaakt i.v.m. de ateliers. Vanmorgen mochten we dan ook direct naar het juiste atelier gaan. Dansen bij Rabia, knutselen bij Ingrid en Linda, koken bij Kirsten en Nihal, drama bij Nath of drukken bij Anouk en Kristie. Tot aan de speeltijd werd er overal druk gewerkt.

















Na de speeltijd ging iedereen even terug naar de klas om het atelier te evalueren. Kristie las ( met de weinige stem die ze nog had) nog een verhaaltje voor en dan kregen we al onze werkjes die in de schuiven zaten mee naar huis. We kregen ook nog een lekkere pudding met verse kersen van Yara!


De foto's van het 'drukatelier' staan op deze blog. Voor andere foto's kan je terecht op de bloggen van de andere klassen.

Morgen vertrekken we op schoolreis, wees dus zeker op tijd op school. We vertrekken om 9u00. We zijn normaal gezien terug op school tussen 15u00 en 15u30.

Je hoeft geen boterhammen mee te brengen want we krijgen frietjes daar. Wel drankjes en een koekje of een snoepje ;) (op schoolreis mag dit wel eens hé)
Speelgoed laten we best thuis! Het zou heel erg zijn moesten we dit daar verliezen.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten