donderdag 19 juni 2014

Jarige Sinja en een circus

Wat een leuke dag hebben wij erop zitten vandaag! We begonnen met een praatronde met als kapitein Andreas. Janneke liet een mooie cape zien en Alexander een verhaal dat hij zelf gemaakt had thuis.








Kristie vertelde ons nadien wat we allemaal gingen doen vandaag want er stond veel op het programma. Eerst zijn we begonnen met te tekenen voor Sinja. Ze is in de grote vakantie jarig maar vandaag was het al haar pre-verjaardagsfeestje in de klas. De eerste groep begon eraan.






Na het eetmoment en de speeltijd mochten we plaatsnemen in de zaal. We mochten meegenieten van een circusvoorstelling gemaakt door de kleuters van Nath. We hebben ervan genoten! Wat hebben ze dat super goed gedaan! Een dikke pluim voor jullie allemaal! In de klas kregen we nog zelfgemaakte popcorn en een drankje van hen.















Vlak voor de middag werkte de andere groep aan de tekening voor Sinja en maakte Kristie haar kroon.










Na de middagpauze kwam Marijke terug in de klas en hebben we goed geoefend aan ons 'geheimpje' voor dinsdag. Het begint al heel goed te lukken :)



Van al dat ..... hebben we honger gekregen en dus kwam de traktatie van Sinja op het juiste moment. Ze had lekkere, zelfgemaakt cupcakes meegebracht met een lekker sapje. Dank je wel Sinja voor al dit lekkers!









Terug in de klas hebben we haar boekje samen gelezen. Het verhaaltje dat Janneke gemaakt had werd voorgelezen door Amelia. En nadien vertelde Kristie nog een verhaaltje dat Sinja mocht kiezen uit onze klasbibliotheek. Janneke werd onze opruimkampioen vandaag!


Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten