woensdag 18 juni 2014

veel nummertjes

Noëmie mocht een foto meebrengen voor de fotoronde en ze had een boekje meegebracht met allerlei leuke foto's in van toen ze baby was. Op sommige foto's moesten we goed kijken want we dachten dat het Noëmie was die erop stond maar het was haar zus :) Dank je wel voor de foto's Noëmie!



Na de fotoronde en het toonmoment mochten we in de hoekjes gaan spelen.

Het fruit van vandaag was een nectarine. Dit was de laatste keer dat er fruit was dit schooljaar. Volgende week woensdag dus zelf fruit meebrengen!

Na de speeltijd hebben we verder gespeeld. Een aantal kleuters hebben samen met mij nummers gezocht voor het stickerboek van Thieme. We hebben dat natuurlijk niet zomaar gedaan. We legden de stickers allemaal op volgorde. Van klein naar groot, moesten plakken tussen de lijntjes,... Maar het was wel heel leuk.
Andere kleuters zijn begonnen met hun naam te schrijven voor het boekje van de leerlingen van het zesde leerjaar. Morgen doen we hieraan verder want  nog niet iedereen heeft dit al gedaan.





















Janneke had ook zelf een verhaal geschreven. Kristie schreef er de tekst bij. Morgen gaan we dit verhaal voorlezen in de kring. Wel al heel knap gedaan Janneke!








Morgen vieren we Sinja haar verjaardagsfeestje. Ze is in de vakantie jarig maar ook dat moeten we vieren hé! En we gaan ook kijken naar de circusvoorstelling van de tweede kleuterklas.

Morgen mag je ook een centje meebrengen om een ijsje te kopen tijdens de middagspeeltijd. De kinderen van de leerlingenraad verkopen die dan. Een cornetto kost 1 euro en een raketje 0.50cent.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten