donderdag 5 september 2013

verjaardagskalender en vrije teksten

Andreas mocht vandaag zijn lievelingsmuziek meebrengen voor de muziekronde. Hij had zelfs 2 cd's meegebracht! Eentje vond hij heel leuk vertelde hij. Dat was de cd van Klara4kids. Die hebben we als eerste opgezet en iedereen vond die cd ook supertof! We hebben zelfs een fanfare gemaakt in de klas :)
De andere cd was er eentje van Kapitein Winokio. En laat dat nu ook de favoriet van Kristie zijn ;)
Ook andere kleuters in de klas kende Kapitein Winokio en vonden het heel leuk om er liedjes van te horen. We hebben de 2 cd's vandaag nog in de klas opgezet.
Dank je wel Andreas voor deze leuke cd's.





We hebben ook post gehad op school. Er kwam een kaartje uit Hongarije! Van Rebeka! Ze had het daar op de post gedaan toen ze er deze zomer op vakantie was. Het was heel erg leuk! Dank je wel Rebeka.


Na de speeltijd was het tijd voor de bibtruck. We hebben Kikker terug gezien en hij vertelde ons hoe we boekjes konden lenen en hoe we er zorg voor moesten dragen. We mochten zelfs 2 boekjes per kleuter uitlenen! Tof hé!





Terug in de klas hebben we onze verjaardagskalender gemaakt. Elke kleuter heeft nu een kroontje op zijn hoofd met daarom zijn verjaardagsdatum op. Zo kunnen we goed zien wie de volgende jarige is in de klas.











Na de middag was Martine in onze klas. Als Martine komt op donderdag gaan we in onze vrije tekstenboeken werken. Iedereen heeft een tekening gemaakt en verzon er een verhaaltje bij. Martine heeft de verhaaltjes erbij geschreven.
Omdat het zo warm was in onze klas hebben we de afsluitronde in de zaal gedaan. Kristie las alle vrije teksten voor. We vonden het leuk om ons eigen verhaal te horen.












Morgen is het actuaronde en dan kijken we samen naar Karrewiet. Het is ook turnen morgen.
Tot morgen allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten