vrijdag 6 september 2013

goocheldag

Vandaag was het actuaronde. We keken samen naar Karrewiet. Terug in de kring mocht iedereen die nog iets wist van deze aflevering er iets over vertellen. Er kwam ook een onderzoek uit deze actuaronde. Laura had een soort verkeersbord gezien toen het over de fabrieken in Japan ging en ze wilde wel eens weten wat dat wilde zeggen. Dit onderzoekje hebben we maandag gepland.

Na de actuaronde zijn we begonnen met het knutselen van onze toverstafjes. Degene die dat wilde konden al beginnen schilderen. Maar het was al snel tijd voor een eetmoment en de speeltijd.

Na de speeltijd was het turnen met Anouk. Terug in de klas hebben we verder gewerkt aan de toverstafjes. De kleuters die niet wilde knutselen mochten in de hoekjes spelen.















Na de middag was Anouk ook in onze klas.
Eerst hebben we even een toonmoment gedaan in de kring omdat er zoveel kleuters iets hadden meegebracht. Vincent liet een sjieke gitaar zien en Yarne had een mooie goocheldoos meegebracht.
Daarmee konden we dan leuke goocheltrucs doen. Anouk had ook een leuke goocheldoos meegebracht en die ha dook veel succes. Anouk kon echt goed goochelen! Iedereen stond versteld hoe ze dat allemaal deed.

Tijdens de afsluitronde vertelde Kristie nog een verhaaltje van Hennie de heks, want die kan ook heel goed toveren.









Fijn weekend allemaal en tot maandag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten