donderdag 19 september 2013

Pimp my bike


Gisteren hebben we geen tijd gehad voor de fotoronde, dus mocht Jeff vandaag direct de spits afbijten in de ronde. Hij liet een foto zien van zichzelf samen met zijn zusje. Hij vertelde dat ze daar aan zee waren. Sinja vond dat Paulien al wel heel groot geworden was :) Dank je wel voor deze mooie foto Jeff!

Alexander liet een prachtig schild zien dat hij had meegebracht vanuit Spanje. Hij vertelde dat het van de Romeinen was geweest en dat ze dat gebruikten om te vechten. En we hebben vandaag ook zijn postkaart aangekregen vanuit Spanje. Dank je wel :)


Na deze ronde mochten we allemaal onze fiets gaan halen. Sommige kleuters hadden een helm meegebracht, anderen een fietspomp, er waren zelf echte fietshandschoenen en een fietsslot.
Samen met de kleuters van Nath hebben we buiten gefietst. We moesten slalommen, door een tunnel, stoppen bij het rood licht en doorrijden bij het groen licht. Het was wel uitkijken geblazen dat we niet zouden botsen hoor!

































Na de speeltijd was het 'pimp my bike' tijd :) Dat wilde zeggen dat wie dat wilde zijn fiets mocht versieren. Niet iedereen wilde dit maar dat moest ook niet. Die dat wilde mocht zich uitleven met vlaggen, stokjes, rietjes, pluimpjes, glitterstickers,... Sommige wilden zelfs niet stoppen met versieren!
De andere kleuters mochten met de duplotrein spelen. Ze mochten proberen een groot spoor te maken zodat de trein kon rijden.






























Na de middagspeeltijd mochten we meedoen aan de AYA-kleurwedstrijd. Er waren 3 verschillende tekeningen die we mochten kleuren. Wie mee wil doen kan zijn tekening samen met mama en/of papa opsturen. Wie weet win je wel een AYA -knuffel.






Om 15u00 was het dan tijd voor een heuse fietsmodeshow. Iedereen die zijn fiets 'gepimpt' had mocht die aan de andere kleuters (en ouders) laten zien. En ze schitterden allemaal! Dikke duim voor jullie allemaal!





















Morgen is het STRAPDAG. We spreken 's morgens allemaal af aan de parking van Bosdel. Onder politiebegeleiding gaan we dan met de hele school te voet strappen naar school. Alle (groot)ouders zijn welkom om mee te strappen. Eens op school aangekomen gaan we allemaal samen het STRAPLIED zingen. Tot morgen allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten