vrijdag 20 september 2013

STRAPDAG

Wat een leuk begin van deze dag. We hadden afgesproken op de parking aan Bosdel en iedereen was daar. Na het uitdelen van fluohesjes voor iedereen en het wachten op de politie voor de begeleiding konden we vertrekken richting school. We vormden  een mooie stoet op straat. Onderweg zijn we nog even gestopt om het straplied te zingen. In school aangekomen hebben de met de hele school het straplied nog eens gezongen en gedanst. Dank je wel aan de (groot)ouders die mee gestrapt hebben.

Voor meer foto's kan je snel terecht op de website van onze school.















Nadien hebben we een koekje gegeten en water gedronken en toen was het tijd voor de speeltijd. Nadien hadden we een uurtje turnen met Anouk. We hebben dus veel gesport vandaag.

Terug in de klas hebben we eerst actuaronde gehouden. We keken naar Karrewiet en vertelden er nadien over in de ronde. Na een verhaaltje dat Kristie voorgelezen heeft was het alweer tijd voor onze boterhammen. We hebben ook nog stickers geplakt op de AYA kalender en vandaag stond hij helemaal vol want iedereen van onze klas was te voet naar school gekomen!



Na de middagspeeltijd hadden we eindelijk tijd om een beetje te spelen in de klas. Maar eerst moesten de contractjes af. Wie klaar was kon al direct gaan kiezen waar hij wou spelen. De anderen hebben eerst hun contract afgewerkt. De kleuters die het af hebben, hebben hun contractjes in de boekentas en een smiley op hun hand :)
Als afsluitronde hebben we 2 filmpjes van AYA gekeken.
We hebben er een hele leuke week van de mobiliteit opzitten! Ik vond het alleszins superleuk!













Maandag staat er alweer een leuke activiteit op het programma. Mirja kwam namiddag met een voorstel om een schattentocht (een geo-cash) te gaan doen met onze klas. De herfst begint dit weekend en Mirja kende een leuke wandelroute in Zutendaal waar we allerlei schatten moeten zoeken onderweg. Ze geven maandag ook mooi weer, dus ideaal. Dus : maandag zeker gemakkelijke kleren aandoen en goede stapschoenen, ook een rugzak met picknick want we eten in het bos dan :)
We hebben nog 1 auto en begeleider nodig voor maandag. Dilek gaat iedereen mailen hiervoor. Laat zeker weten moest je meekunnen maandag. We vertrekken 's morgens om 9u00.
Ik kijk er alvast heel erg naar uit! Fijn weekend allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten