dinsdag 3 september 2013

Op stap met de hele school

We hebben er weer een leuke dag opzitten. We zijn vandaag begonnen met de boekenronde. Noëmie had een boekje meegebracht en dat hebben we voorgelezen in de groep. Er zat ook een spelletje in het boek en dat hebben we samen gespeeld.


Manuel had een hele leuke radio meegebracht met allemaal kinderliedjes op. Je kon er ook zelf in meezingen. De radio werd veel gebruikt vandaag in de klas. Iedereen vond het heel erg leuk :)

Vincent heeft ook een goocheldoos meegebracht. Dat is heel tof!!! Heeft er nog iemand iets hierover?
We hebben afgesproken om vrijdag tot goocheldag te bombarderen. We gaan die dag goochelen, toverstafjes knutselen,... Niemand die een goochelaar kent, of is er een mama/papa/... die wat kan komen goochelen? 

Na de speeltijd hebben we onze eerste turnles gehad met Anouk. Ga zeker ook op haar blog kijken zodat je kan zien wat we allemaal doen tijdens de turnles.

Nadien zijn we in de klas begonnen met onze namen te stempelen. We zijn nog niet allemaal klaar, morgen doen we er aan verder!
























Namiddag zijn we met de hele school gaan wandelen. We gingen naar de Maten en hebben daar ook gepicknickt. Het was een hele gezellige namiddag. Iedereen heeft op een gemoedelijke manier met mekaar kunnen kennis maken. Bedankt aan de ouders die mee gingen wandelen :)
























Tot morgen allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten