woensdag 25 september 2013

brandoefening en herfstbomen

Het was een beetje een spannende dag vandaag was het was brandoefening. We hadden al geoefend hoe we moesten stappen maar het was toch wachten op het brandalarm en dan kijken of iedereen nog goed wist wat we moesten doen.
Maar eerst hebben we weer wat onderzoekjes op het programma staan. De 2 onderzoekjes van gisteren hebben we morgen gepland. Andreas vertelde vanmorgen over de mist en we hadden een gesprekje over wat dat nu eigenlijk is 'mist'. Ook over de regen spraken we. Hieruit kwamen 2 onderzoekjes : 'Wat is mist?' en 'Hoe ontstaat de regen?'. Deze onderzoekjes moeten we wel even in de koelkast zetten tot maandag want vrijdag is het geen school. (pedagogische studiedag)

We zijn ook begonnen met herfstbomen te knutselen. Maar we hebben hiervoor nog echte herfstbladeren nodig. We willen deze keer onze vrije teksten ook eens maken met echte herfstbladeren. dus : iedereen mag herfstbladeren en herfstmateriaal meebrengen naar de klas dan kunnen we er mee aan de slag :)

Juist toen Kristie een verhaaltje wilde voorlezen ging het brandalarm af. Iedereen bleef heel rustig en we waren zelfs als eerste van de school op de verzamelplaats! Knap he!

Morgen mag Alexander muziek meebrengen voor de muziekronde en we hebben namiddag onze eerste muziekles met de ouders in de klas! Dat gaat weer een hele leuke dag worden.
Tot morgen!

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten