woensdag 26 oktober 2011

rode kaarten

Tijdens de praatronde hebben we een nieuwe afspraak gemaakt. Omdat we de laatste dagen dikwijls tegen sommige kleuters moesten zeggen dat het niet leuk was om te babbelen als iemand iets aan het vertellen was, kregen we het idee om hierover een afspraak te maken. De kleuters gingen samen overleggen wat een goede afspraak was. Dit is het geworden : als de kapitein tijdens de praatronde 2x je naam zegt omdat je aan het babbelen bent, krijg je een rode kaart. Dit wil zeggen dat je niet meer mag deelnemen aan de praatronde die dag. Dus niets meer vertellen, maar ook geen vragen meer stellen aan iemand anders. Iedereen was akkoord met deze afspraak. Vanaf nu staat er dus een 'rode kaarten doos' in onze praatronde.


We hebben vandaag allemaal een mooie tekening gemaakt van onszelf en met de klei gespeeld. De dag is weer omgevlogen.



Nog even zeggen dat het op woensdag fruitdag is op school en het fijn zou zijn als iedereen dan fruit bij heeft, zeker op woensdag!

Vrijdag gaan we op Halloweenwandeling in de namiddag. Zijn er ouders, grootouders,.. die mee willen gaan? We vertekken om 13u30. De enige voorwaarde om mee te gaan is dat je verkleed bent!

En niemand wil onze cavia's op vakantie hebben volgende week?

3 opmerkingen:

  1. Mogen die rode kaarten ook mee naar huis? Lijkt me wel es interessant :-)
    Vraag eens aan Zyna voor die Cavia's als er een handleiding bij zit kan ik het miss es overwegen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Meen je het Bert? Mogen ze komen logeren bij jullie? Ik geef je eten mee dus je hoeft er verder niet veel aan doen! Joepie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja echt no prob! Maar C moet ook akkoord gaan voor het tweede deel van de week hé!

    BeantwoordenVerwijderen