dinsdag 4 oktober 2011

werelddierendag

Vandaag is het 'Wereldierendag' en daar hebben we de hele dag rond gewerkt! Iedereen van de hele school mocht vandaag een diertje mee naar school brengen en we zijn allemaal samen op de foto gegaan, diertjes en kindjes :) Dat was leuk en spannend!



In de klas hebben we tijdens de voormiddag veel gewerkt rond dieren, we hebben tekeningen gemaakt over dieren met krijt, we hebben maskers gemaakt van dieren met wasco, stift of kleurpotloden en die opgezet, we hebben cavia's geknutseld van papier en rolletjes, met de poppenkastdiertjes gespeeld,... Het was een leuke voormiddag die heel snel om was!








Na de middagspeeltijd gingen we met de leerlingenraad naar het dierenasiel. We zijn in onze school al enkele dagen voeding aan het inzamelen voor de honden en de katten van het Dierenasiel van Genk en al die spullen zijn we gaan afgeven. Ze waren er heel erg blij mee! We kregen ook een rondleiding in het dierenasiel. We zagen honden die veel lawaai maken waar we soms een beetje bang van werden, we zagen honden die al lang in het asiel zaten, we zagen lieve poezen,jong en oud. Maar al die dieren zijn aan het wachten op een lief baasje om mee naar huis te mogen!  Dankzij de enorme inzet van veel vrijwilligers kunnen alle honden en katten daar blijven en daarom een hele dikke bravo en dank je wel aan al die mensen die zich daarvoor inzetten. We hebben veel geleerd vandaag en vonden het fijn om zo eens achter de schermen te mogen gaan kijken! Ook een grote DANK JE WEL aan iedereen om al dat eten mee te brengen voor de honden en katten!!!!






























Geen opmerkingen:

Een reactie posten