donderdag 13 oktober 2011

scheuren en plakken

We hadden terug full house vandaag maar gelukkig waren er 2 paar extra handen die ons kwamen helpen in de klas. De mama en papa van Amelia waren erbij deze voormiddag. Ze hebben geholpen met het toiletbezoek, in de hoekjes, met spelen! Het was heel erg fijn! DANK JE WEL VOOR DE HULP VANDAAG!!!!

Omdat we maar bleven praten over het weer,lagen er op de grote tafel een paraplu en een regenjas van papier die we konden opvullen met stukjes zijdepapier. Eerst scheuren en dan plakken. Voor de  kleinsten onder ons was het een hele goede oefening en nog leuk ook!
Kijk maar eens naar het resultaat!
De grote kleuters konden dit ook doen maar vandaag was de creahoek populair, ze hebben er gekleurd, geknipt, geplakt,.. allemaal mooie werkjes!















Als afsluiter van de voormiddag lazen we samen het boekje : nieuwe laarzen.


Na de middag zijn we buiten in de grote zandbak gaan spelen en daar vonden we een echte kikker. Zyna durfde hem oppakken en we hebben hem dan maar tussen de struiken gezet want met al dat zand in zijn ogen kon hij bijna niet meer springen!

Morgen is het geen school maar niet vergeten dat het maandag zwemmen is, dus je zwemzak niet vergeten!!!!!! Het is ook Arvid zijn verjaardag dan en hij heeft gekozen voor een verkleedfeestje, dus als je thuis iets leuks hebt om je in te verkleden na de middag, breng het maar mee! Het gaat zeker heel erg leuk worden!

Fijn weekend allemaal en tot maandag x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten