woensdag 6 januari 2016

Wanten en driekoningen

Somaya had fotoronde vandaag en ze liet ons leuke foto's zien waar ze aan het werk was. Ze vertelde dat ze mocht helpen met muren verven, kasten uit mekaar schroeven en haar bed verhuizen. Hard gewerkt dus :) Goed gedaan Somaya!

Na de ronde hielden we een kort toonmoment en daar vertelde Ellie over Driekoningen. Jesper en Joppe kenden het driekoningenliedje en zongen het ook in de kring. Het plan was om een kroon te maken zoals de Driekoningen. Wie dat wilde mocht dat doen vandaag. Het moest niet maar er liepen toch wel wat Driekoningen in de klas rond :)

Wat wel moest vandaag was een knutselwerk maken met de letter W. We maakten Wanten en schreven er de letter W in. Iedereen heeft vandaag goed gewerkt. Ondertussen werd er ook fijn gespeeld in  de hoekjes.

Tijdens de afsluitronde vertelde Kristie dat we vanaf morgen een nieuwe ronde hadden op donderdag nl.. muziekronde. Als je aan de beurt bent mag je een cd'tje, of een muziekinstrument meebrengen of een liedje komen zingen. Amber is morgen als eerste aan de beurt.

Morgen gaan we ook werken met wattenstaafjes en wenskaarten maken. Als je er oude thuis hebt die we mogen gebruiken zijn ze allemaal welkom!

Tot morgen allemaal!

Kristie



































Geen opmerkingen:

Een reactie posten