dinsdag 5 januari 2016

ons letterboek en nieuwe contracten

Jesper mocht een boekje meebrengen voor de boekenronde en hij had zelfs 2 boeken bij! 1 voorleesboek en 1 boek waar we in konden kijken over grote dieren. Hij mocht zelf kiezen wat Kristie ging voorlezen. Het was een heel leuk verhaaltje en ook een supertof informatief boek. Hierna heeft hij nog een tekening gemaakt over het verhaal in ons praatrondeboek.
Goed gedaan Jesper!







Na de ronde was het vrije werktijd en mochten we spelen in de hoekjes naar keuze.






Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hebben we getekend in ons letterboek. We tekende allemaal voorwerpen die beginnen met de letter W. En het zijn er weer veel geworden :)












Toen we juist opgeruimd hadden kregen we bezoek in de klas. Greet van de bibliotheek in Genk kwam ons 8 boekjes brengen en een opdracht. We moeten alle boekjes lezen en daarna ons favoriet boekje kiezen d.m.v. een stemming. Vlak voor de krokusvakantie komt Greet de boekjes terug ophalen. We gaan dus meedoen aan de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen. Super hé!


Daarna zijn we gaan turnen met Karolien.

Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten kwamen we terug in de kring voor de klasraad.


We hebben ook nieuwe contracten gekregen en moesten 1 werkje doen tijdens de rode werktijd.











Iedereen heeft ook een brief in de boekentas zitten met daarop alle activiteiten die we gaan doen de komende 2 weken. Kijk er zeker naar want we moeten ook enkele dingen van thuis meebrengen.

Morgen mag Somaya een foto meebrengen voor de fotoronde.

Tot morgen allemaal!
Kristie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten