woensdag 20 januari 2016

R van Regen

Recep mocht vandaag voor een foto zorgen. Hij had een foto bij waar zijn papa, zijn broer en hijzelf opstonden. Hij vertelde dat die foto getrokken was door zijn mama en dat zij daarom niet op de foto stond. Het was ook getrokken aan zijn vorig huis. Goed gedaan Recep!



Cristian had ook iets heel leuk meegebracht, Hij had een vogelhuis meegebracht met vogelzaad. Samen met Joppe heeft hij het gevuld en we hebben het buiten gezet. Dan kunnen we vanuit ons raam in de klas nog vogels spotten! Heel erg fijn Cristian! de vogeltjes gaan je zo dankbaar zijn :)







Morgana had nog spulletjes bij voor de letterkast: een rekenmachine, een rubber eendje en een rietje!
En Resul had een racebaan meegebracht. Fijn allebei!


En we zijn gaan kijken of ons experiment van gisteren gelukt is. We hadden water buiten gezet en wilden weten of het ijs zou worden. En ja hoor, het water was ijs geworden. We hebben het over VRIEZEN gehad en over de diertjes die nu buiten in de vrieskou zitten. We moeten altijd goed zorgen dat ze elke dag vers water hebben dat niet bevroren is!



Na de ronde zijn Lorena en Ellie aan hun onderzoek begonnen. Zij wilde weten hoe de regen komt. We keken eerst naar een filmpje om schooltv waar alles uitgelegd werd. Daarna maakten ze er een onderzoeksblad van.
Tijdens de afsluitronde mochten ze hun onderzoek komen voorstellen. Heel goed gedaan onderzoekers!







Na het fruitmoment (mandarijn) en de kleine speeltijd buiten zijn we begonnen aan een opdracht uit ons contract. We moesten de R van Regen knutselen. Er werd hard gewerkt tot het opruimtijd was maar iedereen is wel klaar!












Jesper mag morgen zorgen voor muziek voor de muziekronde!

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten