woensdag 28 oktober 2015

vrije teksten en foto's



Het was fijn dat iedereen zo happy verscheen in de klas vanmorgen. Blijkbaar hebben we allemaal goed geslapen. Iedereen zag er ook piekfijn uit voor de foto's van vandaag!

In de ronde hebben we allemaal mogen vertellen wat we zo leuk vonden op kamp : de boerderij, het eten, het slapen in stapelbedden, de gocarts, het touwtrekken en de superleuke speeltuin kwamen veel aan bod! We vonden het allemaal een superleuk kamp.


Hierna moesten we allemaal een vrije tekst maken over het kamp. Kristie schreef er alle verhalen bij.

Na het fruitmoment (mandarijn)  en de kleine speeltijd buiten hebben we eerst onze klasfoto genomen en daarna verder gewerkt aan de vrije teksten.










Omdat er niet genoeg tijd was gaat Kristie de verhalendoos morgen opendoen en alle verhalen voorlezen.



Tijdens de afsluitronde kregen we wel allemaal een drinkbeker, een flesje melk, een kaartje en een pen mee van de boerderij op kamp. Op de pen staat de website nog eens waar je extra foto's kan vinden van ons bezoek daar.

Alle kinderen hebben ook nog een briefje meegekregen ivm de nieuwjaarsbrieven. Je kan er voor €0,50/stuk bijbestellen. Graag het geld in een gesloten omslag en de naam van je kleuter meegeven aub.



Morgen is het sportdag. We hebben nog niet genoeg auto's om te kunnen gaan. Om te brengen hebben we nog 1 auto nodig en om te halen nog 2 auto's. Wie kan ons hiermee helpen? Het zou jammer zijn moesten we niet kunnen gaan.


Vergeet je kleuter geen sportkleren aan te doen en sportschoenen en zeker een flesje water te voorzien en een koekje.
We vertrekken om 8u45 op school en zijn klaar om 12u00.


Van wie is deze handdoek? Hij zat bij Emre in de koffer en zijn mama heeft hem gewassen terug meegeven. :)

Als je nog 'vreemde voorwerpen' (buiten zand, stenen en stro) hebt gevonden in de valies van je kleuter die niet van hen zijn, breng ze even mee naar school. Dan doe ik een oproepje via de blog. Of ook als je iets kwijt bent.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten