dinsdag 13 oktober 2015

ons letterboek en een telkaart

Kristie heeft vandaag het boekje van Hennie de Heks voorgelezen omdat het boekenronde was en omdat er 2x de letter H in de titel voorkwam. Boekjes van Hennie de Heks vinden we in onze klas heel erg leuk en ook dit boekje was super tof. Lena heeft na de boekenronde zelfs Hennie de Heks getekend en Ellie heeft er de titel bijgeschreven! Teamwork dus :) Goed gedaan meisjes!



Na de ronde was het vrije werktijd en mochten we in de hoekjes spelen. Vooral de strijkparels hadden veel succes vandaag. Maar er werd ook een grote stad gebouwd met de houten blokken. Tof!










Na het eetmoment en de kleine (koude) speeltijd buiten hebben we gewerkt in ons letterboek. We tekenden alles voorwerpen die beginnen met de letter H en plakten ze in het letterboek.











Tijdens de afsluitronde bekeken we alle tekeningen en we zagen dat we heel hard gewerkt hadden!

Daarna was het turntijd met Diewke.

Na de boterhammen MET SOEP! en de grote speeltijd kwamen we terug in de kring en bekeken we het grondplan dat enkele kleuters vrijdag gemaakt hadden. We vonden alle hoekjes terug op het plan! Super goed gewerkt van de architecten van dienst vrijdag!



Hierna liet Kristie ons ons telkaarten zien. We hebben die allemaal in ons schuifje zitten en mogen die altijd gebruiken.  We kregen ook nog een ander lettercontractje dat tegen vrijdag moet af zijn. We hebben dus 4 dagen de tijd om eraan te werken maar een heleboel kleuters vonden het zo leuk dat ze direct begonnen.









Morgen mag Giuseppe een foto meebrengen voor de fotoronde.

Tot morgen allemaal!

Kristie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten