dinsdag 27 oktober 2015

kampverslagje


Beste ouders,

Ondertussen zal iedereen al wel fijn thuis zijn en hebben jullie hopelijk al leuke verhalen gehoord van je kindje. Het was dan ook een heel erg leuk kamp! Het weer zat natuurlijk ook heel erg mee en daar waren we heel blij mee :)
Gisteren konden we niet op de blog omdat we geen pc hadden op onze kampplaats. Je kan wel enkele foto's zien op de site van de Keiheuvel van de eerste dag. Die hebben de mensen van De Keiheuvel er opgezet. Alle kinderen hebben in gemengde groepjes activiteiten gedaan met een wisselsysteem zodat elke groep elke activiteit ook gedaan heeft. In mijn groepje (Kristie) dat van onze klas Enes, Lorena, Jaiden, Ellie en Joppe, van het eerste leerjaar Ata, Jasmijn en Lander en van het tweede leerjaar Yara, Laura en Joke. De andere kleuters van onze klas zaten in andere groepjes vandaar dat de meeste foto's op deze blog van mijn groep zijn. Hou dus zeker de blogs van het eerste en het tweede leerjaar in de gate want daar zullen ook foto's verschijnen. Alle foto's zullen ook op de website komen en op de site van de boerderij kan je ook foto's vinden van onze uitstap naar de boerderij op dag 2. De activiteiten die we gedaan hebben zijn vogelkastjes maken (deze zijn mee naar school waar we ze zullen verven en in onze schooltuin ophangen), cakejes bakken, een spel buiten over de boerderij, een placemat maken, een heel leuk zoekspel in de speeltuin over de dieren van de boerderij en natuurlijk DE TOPactiviteit : met z'n alle in de kar naar de boerderij waar we mochten meehelpen met de koeien. Dat was SUPER!

Niet vergeten dat morgen de schoolfotograaf komt, dat we donderdag sportdag hebben en dat het vrijdag Haloweenfeest is op school en we verkleed naar school mogen komen!

Maar nu eerst lekker knuffelen met mama en papa en goed slapen :)

Tot morgen allemaal!

Kristie

Dag 1
 























Dag 2























































2 opmerkingen:

  1. Bedankt om zo goed voor onze kindjes te zorgen. Het was super leuk dat heb ik vandaag aan de verhalen van Ellie gehoord !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt om zo goed voor onze kindjes te zorgen. Het was super leuk dat heb ik vandaag aan de verhalen van Ellie gehoord !

    BeantwoordenVerwijderen