woensdag 14 oktober 2015

fotoronde en Kleine Huppel

Deze ochtend verliep een beetje anders dan anders. Omdat Kristie overleg had met Sofie was Nihal even in onze klas en mochten we direct aan het hoekenwerk beginnen. Kristie had al vanalles klaar gelegd waarmee we mochten werken en spelen. Samen met Nihal hebben we ook ons fruit gegeten want sinds voirge week in Tutti Frutti begonnen. Het fruit van vandaag was een banaan.

Na de speeltijd (binnen wegens de regen :( ) hebben we opgeruimd in de klas en was het de beurt aan Giuseppe. Hij had fotoronde vandaag en hij had 3 foto's meegebracht. 2 foto's over zijn 2 hondjes en 1 foto van hem toen hij nog klein was samen met zijn vriendjes Nathan. Giuseppe vertelde over zijn hondjes en wat ze allemaal deden. Giuseppe, je hebt dat heel goed gedaan!






Na de fotoronde hadden we een gast in de klas. Rebecca, de mama van Amber kwam een verhaaltje voorlezen. Amber had een boekje over Kleine Huppel meegebracht voor in de letterkast want Huppel begint met de H en Huppel is ook nog eens een Haas, dus dubbel goed :) Amber vertelde ons dat haar mama het verhaaltje kwam voorlezen en dat deed ze ook.Het verhaal ging over Huppel die zijn ouders kwijt was aan de zee. Na het verhaal hebben we het ook nog even gehad over wat je zou moeten doen als je verloren gelopen bent en wie er al eens verloren gelopen was.
Rebecca, een dikke dank je wel dat je dit bent komen doen. We hebben er allemaal van genoten!




Morgen is het de beurt aan Joppe om over zijn vakantie te komen vertellen.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten