donderdag 15 oktober 2015

De H van Huis en Haken

Joppe mocht de spits afbijten vanmorgen want hij had vakantieronde. Hij vertelde dat hij naar de Efteling geweest was en dat hij daar 5x was blijven slapen, ze hadden Klaas Vaak gezien en nog een aantal coole ridders. Hij was ook naar de zee geweest en hij had daar een hele grote put gegraven waar hij zich in begraven had tot aan zijn hoofd. Joppe liet overal leuke foto's van zien. Goed gedaan Joppe!






Na de ronde wilde Ellie nog heel graag iets vertellen. Ze was naar de bibliotheek geweest en ze had daar een heel grappig boek geleend. De titel was : 'Van wie is die poep?'. We hebben het boekje gelezen en hebben toch heel erg moeten lachen :)


Na de ronde was het vrije werktijd en hebben we in de hoekjes gespeeld.








Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten was het knutseltijd. We knutselden de H van Huis. Er hangen nu allemaal leuke Huizen aan onze draad in de klas :) Goed gewerkt allemaal!















Na de heerlijke tomatensoep deze middag en de grote speeltijd binnen wagens de regen kwamen we terug in de kring. Kristie vertelde dat we konden leren vingerhaken. Ellie had een haaknaald en een haakwerkje meegebracht voor de letterkast. De kleuters die dat wilde leren mochten bij Kristie aan de grote tafel gaan zitten. De andere kleuters konden in de hoekjes die open waren gaan spelen.
Het vingerhaken was toch niet zo gemakkelijk als we dachten maar enkele ijverige kleuters hadden het toch door! Knap werk!















Tijdens het afsluitmoment hebben we samen nog de MOVE tegen Pesten gedanst.

Morgen is het Karrewiet, maken we iets met Hartjes en Handen en gaan we iets maken met Hagelslag!

Wie nog iets wil bakken voor de Levensloop kan dat morgen zeker nog brengen naar onze school. Het bakatelier gaat niet door wegens geen inschrijvingen. 

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten